Der er lige nu 15% rabat på alle varer i webshoppen

Shaman healing

Shamanisme har været en stor del af hverdagen for mange af vores forfædre. Nogle af de første shamaner kan spores tilbage til Rusland, Grønland og Australien. I Norden blev shamaner kaldt vølver og i andre traditioner har shamanen haft en anden titel. Fælles for shamaner er, at de har haft en central rolle i hver lille samfund ift. healing, fødsler, død, ritualer, vielser mm.

Shamanen kunne både være kvinder og mænd. Shamanen healer ved hjælp af de 4 vinde, kraftdyr, krystaller, urter, de 5 elementer og diverse guider. Når du kommer til mig for at få en shaman healing – så vil jeg altid mærke ind på, om jeg er den rigtige healer til dig, og om du er klar.

Nogle gange anbefaler jeg, at du går med nogle krystaller i en periode for at være klar til healingen og for at få mest muligt ud af behandlingen. Andre gange henviser jeg dig til den healer, som jeg fornemmer er den helt rigtige til netop dig.

Healingen starter altid med en indledende snak om, hvad der fylder i dit liv nu. Er der temaer, som gentager sig? Følelser, der fylder meget. Jeg får ofte beskeder ned som svar på lige netop de ting, som fylder i dit liv.

Under healingen starter jeg altid med at kalde de hjælpere ind, som skal være med under og efter healingen. De viser sig ofte i form af kraftdyr, engle, mestre og personlige lærermestre. Der kan også være afdøde, som gerne vil være med i processen.

Jeg arbejder med 19 chakra, dine energilegemer og din kundalini, hvis du er klar hertil. Efter disse energier er healet og bragt i balance, så går jeg en del dybere i healingen. Jeg arbejder med gamle liv, dybe blokeringer lagt på dig af dig selv og andre i dette og gamle liv.

Behandlingen er individuel, så jeg arbejder ud fra min intuition og bliver ledt ind til de lag, som du er klar til at vise mig og derved slippe på nuværende tidspunkt.

Jeg arbejder også med at vække din sjæl og ånd, så de arbejder sammen med dit ego og din personlighed. Jeg bruger lyd, krystaller, dufte og urter som en del af min behandling. Normalt tager en healing fra 2 – 3 timer.

Det er en meget meget dyb healingsform, og jeg anbefaler, at du ingen planer har resten af dagen, så du har tid til at tage dig af dig. Mange oplever, at de drømmer mere de efterfølgende nætter, da en del af healingen fortsætter under din søvn.

Shamanhealing er billedligt en måde at pille lag af dit løg, så du kommer ind til din egen kerne igen. Får tændt lyset i dine øjne og mærker dig selv på ny.
Jeg anbefaler minimum 2 healinger – men der skal gå 1-2 måneder imellem healingerne. Prisen for healingen er 1800 kr.

 

Det er muligt at få en shamanhealing, hvor den indledende snak er meget kort og healingen er intensiv og uden så mange ord. Denne healing koster 1000 kr og tager omkring 1 time.