Gratis fragt ved køb over 500 kr.

På din rejse igennem livene, står du foran forskellige udfordringer – små som store.

Det er igennem disse udfordringer, at du træffer et valg i dig selv om hvilken retning i livet, at du ønsker at udfolde dig.

På din spirituelle rejse møder du dog ofte blindgyder, begrænsninger og blokeringer, som begrænser dig i at finde den retning, som det er meningen, at du skal følge i dette liv.

Livet er fuld af faldgruber, lokkende afveje, kortsigtet tryghed og andre menneskers påvirkning af, hvad der er din sandhed og kald i livet.

Når du siger ja tak til en Sacred Path Healing, møder jeg dig, hvor du er i livet nu.

Med hjælp fra en ægte og dyb samtale, sjælelige og åndelige indsigter og energetisk støtte.

Så følges vi ad igennem de afkroge af dit indre, belyser alle blindgyder og forgreninger som ind til nu har ledt dig på afveje. Igennem denne process sætter vi dig fri af alle de lænker og begrænsninger, som stopper dig i at træde ind på din egen hellige rejse i dette liv.

Vi skaber en ny sti, som du kan vandre – en du er klar til og en som kun er helt din egen. En sti som skaber den glæde, lykke og magisk eventyr, som giver dig et rigt liv, som nærer din sjæl og aldrig skuffer.

Jeg ved, at jeg kan gå vejen med dig, da jeg selv har været de fleste forgreninger, blindgyder og blokeringer igennem på min egen rejse. Jeg ved derfor, hvordan vi forløser, healer og slipper de ting, som hindrer din rejse.

At sige ja til dig selv på dette plan kræver, at du er parat til følgende:

At du er modig og er villig til at belyse de steder i dig, som er allermest sårbare.

At du tager ejerskab over alle dine følelser – også dem som er svære at se i øjnene.

At du er villig til at slippe din kontrol samt tryghed og gøre op med den, som du var indtil nu.

Det er vigtigt at vide, at healingen sætter gang i en stor proces, og det er i tiden efter healingen, at den største forandring sker.

Der er derfor vigtigt at understrege, at jeg kan støtte dig igennem hele din rejse, men at du selv er nødt til at tage skridtene og arbejde med den kæmpe transformation og forandring, som er muligt for din rejse.

Er denne healing noget for dig, så glæder jeg mig til at høre fra dig.

Kh Aron

Behandler

Aron

Pris for healing

Prisen er 1000 kr for en healing.

Hvor foregår det?

Healingen foregår som fjernhealing. Når vores nye healerhus står klar i Nees, så vil der igen blive åbnet op for fysiske healinger.

Varighed

En healing varer typisk 1-2 timer

Ønsker du en healing senere hen, skal der gå minimum 6 uger før næste healing.

Ønsker du at booke denne healing, så kontakt os herunder