Myrra olie

45,00 kr.1.950,00 kr.

Denne æteriske fremstillede Myrra olie er hydrodestilleret fra den vilde rige harpiks, fra de små tornede Commiphora myrrha træer, som vokser i det tørre, solrige, somaliske landskab.

Myrra olie har en varm, sødlig-jordisk, blød, tæt, rig aroma, med fremragende fikserende egenskaber og bruges effektivt i aromaterapi og naturlige parfume blandinger.

Commiphora myrrha træer, med knudrede grene, trifoliede aromatiske blade og fine hvide blomster, er hjemmehørende i det nordlige Indien og Nordafrika. Stammen udskiller en naturlig oleoresin, når den bliver gennemboret, og den lysegule væske hærder til rødbrune dråber, der er kendt som myrra.

Den indgår i røgelse, som de gamle egyptere brugte til religiøse ceremonier og rygning.

Myrras betydningsfulde historie går tusinder af år tilbage og dokumentere dens omfattende brug i helbrede præparater, parfumeri røgelse og rituelle ceremonier.

Olien nævnes i det gamle og nye testamente, koranen og i græske samt romerske tekster.

Krystalguidning

Er denne verden ny for dig eller er du i tvivl om, hvilke krystaller som er gode for dig? Så kan jeg guide dig.

Olien er

100% Naturlig

100% Vegansk

Høstet bæredygtigt

Plukket i fri natur

Rapporterede fordele og anvendelser

Myrra indeholder en usædvanlig bred vifte af molekyler, fra de mest flygtige aromatiske monoterpener, til de tungere sesquiterpenforbindelser.

Den er meget udbredt i ayurvedisk og traditionel kinesisk medicin i dag.

Følelses og energimæssigt bruges olien ofte under meditation, for at skabe en opløftende atmosfære. Når Myrra olien diffuseres, kan den hjælpe med at lindre nervøse spændinger og give følelses af styrke. Den kan også hjælpe med overtænkning og stabilisere et distraheret sind.

DELE AF PLANTEN BRUGT
Harpiks (gummi)

SYNONYMER
Commiphora myrrha (Nees) Engl.

FÆLLES NAVNE
African Myrrh
Herabol Myrrh
Somali Myrrhor
Gum Myrrh
Common Myrrh

EKSTRAKTIONSMETODE
Dampdestilleret olie

OPRINDELSE
Somalia

NOTE KLASSIFIKATION
Basis note, fiksativ

INCI Navn
Commiphora Myrrha (Myrrh) Oil

Deklaration om allergener

Denne olie indeholder 0 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Generelle sikkerheds oplysninger

Aldrig indtag æteriske olier internt.

Brug aldrig ufortyndet på huden.

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier.

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr – mange dyr kan ikke tåle flere former for olier.

Brug aldrig olien på et følsomt sted.

Yderligere information

Mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml