Lavendel olie

59,00 kr.412,00 kr.

Denne æteriske fremstillede lavendelolie af højeste kvalitet er dampdestilleret fra de fantastiske blomster af Lavandula angustifolia, der vokser i kaskader af lilla marker på det franske landskab.

Selv om denne ikoniske plante trives i fattig, stenet jord i mange dele af verden, anses Frankrig stadig for at producere planetens mest bemærkelsesværdige lavendel.

Inden for den karakteristiske lavendelduft har vores udsøgte franske lavendelolie sine egne klare nuancer af søde blomster og rige grønne noter, der stammer fra den ideelle rige jord og det sydlige klima i de berømte franske lavendelmarker, hvilket gør den særdeles velegnet til aromaterapeutiske anvendelser.

Krystalguidning

Er denne verden ny for dig eller er du i tvivl om, hvilke krystaller som er gode for dig? Så kan jeg guide dig.

Olien er

100% Naturlig

100% Vegansk

Høstet bæredygtigt

Rapporterede fordele og anvendelser

Lavendel olie er kølende, afslappende og stemningsfremmende, og er værdsat i hele verden i tusindvis af år. Den anvendes i vid udstrækning i aromaterapi og virker som et naturlig sovemiddel.

Følelses og energimæssigt har lavendel olie en kølende og tørrende energi, der hjælper med afslapning i sindet, lindring af angst, depression og fremkaldelse af sindro.

DELE AF PLANTEN BRUGT
Blosmter

SYNONYMER
avandula angustifolia Mill.
Lavandula officinalis Chaix ex Vill.
Lavandula vera DC.

FÆLLES NAVNE
Ægte lavendel, engelsk lavendel, smalbladet lavendel

EKSTRAKTIONSMETODE
Dampdestilleret olie

OPRINDELSE
Frankrig

NOTE KLASSIFIKATION
Mellem- og topnote

INCI Navn
Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil

Deklaration om allergener

Denne olie indeholder 5 af de i alt 26 deklarationspligtige parfumestoffer

Linalool, Limonene, Geraniol, Eugenol, Coumarin

Generelle sikkerheds oplysninger

Aldrig indtag æteriske olier internt.

Brug aldrig ufortyndet på huden.

Gravide kvinder, ammende og børn under 2 år, bør ikke bruge æteriske olier.

Hold æteriske olier væk fra børn og dyr – mange dyr kan ikke tåle flere former for olier.

Brug aldrig olien på et følsomt sted.

Yderligere information

Mængde

5 ml, 10 ml, 20 ml, 50 ml