Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Spinel brun

Brun spinel står for power, grounding og forbindelse. Den symboliserer det at være et lille stykke af Moder jord – en gave og en vidnesbyrd om jordens styrke og modstandskraft.

Den arbejder dybt med dit jordstjerne chakra – og den får dig derigennem til at føle at du hører til og er stabil. Den giver dig et stærkt fodfæste i livet.

Den symboliserer forbindelsen med dit æterlegeme – din aura tættest på kroppen med din livsenergi og så dit fysisk legeme. Den skaber en enorm grounding i dig og samtidig fører den din kundalini energi up igennem din krop.

Brun spinel vil give dig dyb healing og transformation. Den fornyer energien i og omkring dig. Den skaber en kraft, som motiverer dig til at se udfordringer i øjnene med en stor styrke.

Den er en stærk ledsager i en rejse med at forbedre dig selv på alle planer – den skubber dig konstant, så du kan åbne op for dit sande potentiale.

Brun spinel er fantastisk til at rense dine aura lag. Den sætter dig samtidig fri af negative energier, som forhindrer personlig og spirituel vækst. Du vil være renset, fri flydende og strålende.

Den tilbyder dig stabilitet og balance. Styrker din forbindelse til Moder Jord      og fylder dig med en fredfyldt måde at være i livet på.

Den er eminent til at opløse mørke. Den arbejder som en ledestjerne ved at fjerne al negativitet og lyser vejen op til en sti med positivitet og oplysning.

Den genopbygger dig , oplyser dele af dit liv, som har brug for opmærksomhed og giver dig værdifuld guidning. Dette er et værktøj til guddommeligt lys og transformation.

 

Se vores udvalg af Brun spinel