Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Regnbue månesten

Denne krystal arbejder med dit kronechakra. Den står for kærlighed, frugtbarhed, intuition, magi, beskyttelse, håb og spirituel renhed. Månesten beroliger og opmuntrer dig og lærer dig en naturlig rytme i livet, åbner til hjerte op for empati og støtter dig i at acceptere kærlighed.

Den øger din sensitivitet igennem det guddommelige feminine, øger din intuition og åbner dig op for dine spirituelle gaver. Den fylder dig med håb og inspiration og tillader dig at ønske og flyde i harmoni med dine drømme.

Den fylder dig med lykke og synkronitet. Den styrker dig i at få en god og livgivende søvn og giver dig klare drømme.

Den er fantastisk til at beskytte kvinder og børn. Især gravide kvinder og babyer. Den har været kendt i århundreder for at øge frugtbarhed og støtte kvinders reproduktive helbred, lindre symptomer omkring menstruation, afbalancere hormoner og styrke kvinder under fødsel.

Denne krystal bærer en gudinde kraft. Den er forbundet med månen, tidevandet, femininitet og det underbevidste. Den hjælper med at synkronisere rytmen af måneenergi i kvinders kroppe. Den hjælper mænd med at forstå med de feminine aspekter i deres egen indre natur. Den stimulerer en følelsesmæssig balance i dig.

Regnbue månesten beskytter dig psykisk – især under søvn – hvor du er mest sårbar. Den fjerner al negativitet i din lyskrop, så du får en fredfyldt søvn.

 

Se vores udvalg af Regnbue månesten