Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Nuumit

Denne sten skaber en forbindelse til en dyb, magisk og mystisk Moder Jord energi, som du kan forbinde dig med ved at bruge denne sten.

Nuumit har en meget stærk vibration, som du tydeligt kan mærke, når du arbejder med nuumit. Det er en ældgammel sten, som har stærke metafysiske egenskaber. Den gør det muligt for dig at flytte dig hurtigt fremad i din spirituelle udvikling. Når du arbejder med stenen, vil du have lyst til at bruge dine egne magiske evner og søge viden om, hvordan du kan udvikle dig.

Denne udgave af nuumit er fra Grønland, og denne sten er 3 milliarder år gammel.

Nuumit siges at bringe dig held og lykke og at bringe synkronitet ind i dit liv. Den styrker din evne til at manifestere.

Mange mennesker forbinder magi med noget negativt. Men magi kan bringe noget positivt ind i dit liv. Ved at forbinde dig med Jordens energi og jordens væsener, så kan du bringe noget positivt ind i dit liv.

Nuumit er en sten, der beskytter dig i en meget høj grad mod stærk magi og andre negative ting, der rettes mod dig.

Nuumit har en stærk shamanistisk energi, og den kan tage dig på indre shaman rejser.

Stenen vil kaste lys ind dybt ind i din underbevidsthed og kaste lys på dele, som du ikke har villet kigge på. Det kan være en udfordring for nogle mennesker. Så brug stenen, når du er klar til at kigge dybt ind i dig selv og se på ting, som du har undgået og frygtet.

Følelser som skyld, skam og frygt. Den hjælper med at forløse negativ energi og karma fra gamle liv, som forhindrer dig i at komme fremad.

Det gode ved stenen er, at når du har set disse hidtil skjulte følelser i øjnene, så kan du bevæge dig fremad på en helt ny måde.

Nuumit kranier er gode til meditationer. Den kan hjælpe dig til at se din psykiske vision.

Den styrker dine clairvoyante evner. Kraniet kan understøtte en rejse, hvor der sker kæmpe ændringer i din måde at tænke på og din måde at opfatte verden på.

Nuumit styrker dine intuitive evner. Idet den giver dig klarhed, så hjælper stenen dig med at tage beslutninger udelukkende udfra din intuition og hjælper dig også med at udtrykke din visdom klart.

 

Se vores udvalg af Nuumit