Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Maligano jaspis

Denne form for jaspis er en af de nye former for jaspis, som er fundet i Indonesien.

Denne jaspis beder dig om at give slip. Slip kontrollen og vær i tillid. Kontrol stavet bagfra er LORT NOK – tænk lige over det 

Din spirituelle evolution er en rejse. Det kan være svært at forene sig med forandringer. Men du vokser og forandrer dig igennem forandringer. Det inspirerer også dine omgivelser og de mennesker, som du omgiver dig med på et dagligt plan til forandring. Træk vejret ind til en ny accept. Ved støtte fra denne krystal skaber du et rum til følelser, som har været gravet ned alt for længe, så de kan komme frem i lyset og afsløre dem selv for derigennem at blive healet og forløst. Når du inviterer disse dele ind i dig til den dybe transformation, så siger du ja til at ære alt det, som måtte dukke op – skridt for skridt.

Du er en menneske. Du kan lide at have det behageligt. Så udfordr dig selv til at stoppe med at ville passe ind alle steder, selvom det føles trygt. Det ukendte kan føles skræmmende. Nogle vil foretrække smerte og følelsen af at være ulykkelig fremfor at gå imod det ukendte. Men sandheden er, at vi alle ved dybest inde, hvad der tjener dit højeste bedste og det at slippe er en naturlig del af processen.

Maligano jaspis arbejder med dit solar plexus og dit hara chakra – den hjælper dig med at slippe negative tankemønstre og vaner, som er klar til at blive sluppet. Den får dig til at se på de mennesker, som du omgiver dig med og hvorfor. Mens den hjælper dig med at slippe de ting, situationer og mennesker, som holder dig fast på den dårlig måde. Tør du?

 

Se vores udvalg af Maligano jaspis