Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Calcit hundetands / hundetands calcit

Hvis du leder efter en talisman, som du kan bruge under din spirituelle vækst og opstigning, så er denne krystal noget for dig.

Den er også kendt under navnet stjernestråle calcit. Den har fået sit navn ud fra de skarpe, spidse tænder, som kendetegner denne unikke krystal.

Den er en fantastisk krystal at have med under din stigning i frekvens, som også kaldes ascention. Dens essens er dybt spirituel og den hjælper dig med at opnå en dybere forbindelse til det guddommelige feminine.

Hundetands calcittens energi er beroligende og bringer stor fred og harmoni under meditation. Den trækker dig ligesom ind i et rum af dyb afslapning, som også kan give dig en dyb og fredelig søvn.

Kraften i denne krystal hjælper med stimulere dit 3. øje og dit kronechakra, hvilket forbedrer din forbindelse med de højere bevidsthedsniveauer og fremmer din spirituelle opstigning. De karakteristiske skarpe tænder er fantastiske til at lede energi og bruge som et værktøj i psykisk kirurgi til at frigøre energiblokeringer. Du kan forestille dig, at du ligesom bruger krystallen til at feje igennem dine auralag og fjerne begrænsede tankemønstre og vaner.

Du kan med fordel bruge hundetands calcitten til at hjælpe med at huske og integrere vigtig visdom og lektioner fra gamle liv.

Calcit generelt er rensende og foryngende. Det fremmer forståelsen og hjælper dig med at se livet fra et nyt perspektiv. Og den fylder dig med en guddommelig følelse af fred og glæde under din proces. Calcit giver dig muligheden for at udvikle din spirituelle praksis og bringer dig klarhed til sjælen. Den åbner dine øjne fr skønheden og lyset omkring dig. Den fjerner energetiske blokeringer og aktiverer energisystemerne og hjælper dig med at føle dig gladere og forbundet med dit højeste kald.
Hold denne krystal ind til kroppen under meditation eller andre ritualer for at for at opnå en større udvidelse og udvikling i din spirituelle praksis.

 

Se vores udvalg af Hundtands calcit