Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Aura rose

Brug denne krystal på hjerte chakraet for at øge din evne til at møde mennesker med kærlighed og medfølelse. Den hjælper dig med at heale et følelsesmæssigt trauma. Den hjælper dig med at styrke din evne til at tilgive.

Den hjælper dig med at komme dig ovenpå misbrug af enhver art – psykisk, mentalt, følelsesmæssigt eller spirituelt. Den hjælper dig med at kommunikere på en ordentlig måde i meget svære situationer, så dit budskab bliver hørt.

Denne aura sten har en dynamisk energi og arbejder med dit 3. øje og dit hjertechakra. Den er fantastisk til at hjælpe dig, hvis du tvivler på dig selv. Den indeholder en gave i forhold til at styrke din evne til at give og modtage ubetinget kærlighed og Universel kærlighed.

Den omsvøber hele din krop med kærlighed og omstiller dine celler til en perfekt balance. Den absorberer, lagrer, forløser og regulerer energi. Den er fantastisk til at fjerne energiblokeringer i din krop.

Rose aura beskytter mod stråling. Den er fantastisk til dig, som har brug for healing og som er gået i gang med spirituelt arbejde. Den styrker dine psykiske evner og leder dig ind på din spirituelle sti. Den styrker din forbindelse til dine guider og engle. Den healer huller i din aura.

Den fjerner blokeringer i dine chakra, fjerner dårlige bindinger, opløser begræsninger i dit sind.

Denne sten stimulerer dit immunforsvar. Den sætter din krop i balance og løfter dit humør og fylder dig med en tilstand af fred indeni. Den forløser vrede og giver dig dyb følelsesmæssig healing og cellemæssig healing.

 

Se vores udvalg af Rose aura