Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Anhydrit

Anhydrit kaldes for en bevidstheds krystal. Den giver dig styrke og forståelse for vores fysiske krop.

Den giver dig en energetisk vibrerende støtte, når du befinder dig på et jordisk plan. Anhydrit styrker din taknemmelighed for de lektioner, som du er gået igennem i din fortid og hvad der er i dit liv nu. Den får dig til at acceptere det ukendte og fremtidige begivenheder.

Den giver dig energien til at acceptere alle forandringer og situationer, som du får muligheden til at gå igennem. Den viser dig, hvorfor du oplever de samme problematikker eller situationer igen, så du har muligheden for at forholde dig anderledes. Den hjælper dig med at opløse fastlåste følelsesmæssige mønstre og giver dig et fornyet energetisk flow gennem din aura og igennem hele din krop.

Anhydrit støtter dig i at kommunikere kærligt med mennesker, som har en helt anden opfattelse af livet og andre emner end dig selv. Den hjælper dig med at forløse gamle handlemåder, som giver dig følelsen af hævn, vrede og afsky.

Den hjælper dig med at fjerne distraktioner fra dit sind, så du får klarhed i dit sind. Den letter forbindelsen mellem sjæle på jorden og lysvæsener. Den justerer lysfrekvensen mellem dig og lysvæsener og spirituelle guider.

Den er fantastik til healing på gamle liv og til at forbinde dig med din guider.

Forbind dig med anhydritten igennem dit 3. øje og så vil dit 3. øje åbne sig og styrke din intuition. Den renser din aura og fjerner negative energier og blokeringer. Den fjerner implantater, skaber harmoni og forbinder dig med kilden.

Den er fantastisk til healing af Moder jord og genskabe forbindelsen til de højere riger på det pågældende område.

 

Se vores udvalg af Anhydrit