Der er lige nu 15% rabat på alle varer i webshoppen

Fjern healing

Når du bestiller en tid til en shaman fjernhealing – så vil jeg altid mærke ind på, om jeg er den rigtige healer til dig, og om du er klar. Nogle gange anbefaler jeg, at du går med nogle krystaller i en periode for at være klar til healingen og for at få mest muligt ud af behandlingen.

Healingen starter altid med en indledende snak i telefonen om, hvad der fylder i dit liv nu. Er der temaer, som gentager sig? Følelser, der fylder meget. Jeg får ofte beskeder fra dine guider på de spørgsmål, som måtte fylde hos dig.

Under healingen starter jeg altid med at kalde de hjælpere ind, som skal være med under og efter healingsprocessen. De viser sig ofte i form af kraftdyr, engle, mestre og personlige lærermestre. Der kan også være afdøde, som gerne vil være med i processen.

Jeg arbejder med 19 chakra, dine energilegemer og din kundalini, hvis du er klar hertil. Efter disse energier er healet og bragt i balance, så går jeg en del dybere i healingen. Jeg arbejder med gamle liv, dybe blokeringer lagt på dig af dig selv og andre i dette og gamle liv.

Behandlingen er individuel, så jeg arbejder ud fra min intuition og bliver ledt ind til de lag, som du er klar til at vise mig og derved slippe på nuværende tidspunkt. Jeg arbejder også med at vække din sjæl og ånd, så de arbejder sammen med dit ego og din personlighed.

Normalt tager en healing 1-1,5 time incl snak. Det er en meget meget dyb healingsform, og jeg anbefaler, at du ingen planer har resten af dagen, så du har tid til at tage dig af dig.

Jeg sender en fil med de ting, som er sket under healingen. Jeg skriver de beskeder, som måtte komme til dig. I få tilfælde går jeg i trance under fjernhealinger, så der vil jeg ikke kunne give en så uddybende beskrivelse af healingen bagefter.

Shamanhealing er billedligt en måde at pille lag af dit løg, så du kommer ind til din egen kerne igen. Får tændt lyset i dine øjne og mærker dig selv på ny. Jeg anbefaler minimum 2 healinger – men der skal gå 1-2 måneder imellem healingerne.

Pris 1000 kr.