Gratis fragt ved køb over 500 kr.

FJERN HEALING

Et hvert mindre samfund har fra tidernes morgen haft en form for medicinkvinde eller mand. I nogle samfund har man brugt ordet shaman om denne vise sjæl og i andre samfund benævnte man denne person som en druide, vølv, heks og andre navne.

De første shamaner i Verden kan spores tilbage til Grønland, Australien og Sibirien, selvom mange forbinder shamaner med native american. Shamanen har haft en central rolle i hvert enkelt samfund. Både i forhold til fødsler, vielser, afsked med sjæle, helbredelse og rådgivning.

I dag findes der shamaner over hele verden og de er repræsenteret både af mænd og kvinder.

Som shaman bruger man mange elementer i en healing. Lige fra vindens kraft, kraftdyr, helbredende urter, dufte, lyd og guider i form af forfædre, guder, engle mm.

Jeg ser mig selv som en shamanistisk fødselshjælper. Altså en hjælper til dig, som går igennem en spirituel opvågning og genfødsel, som for manges vedkommende kan udløse store sår, følelser og traumer, som kan sætte sig i krop eller sind.

Jeg har arbejdet med healing siden 2013, og jeg er blevet formet af de sjæle, som har haft tilliden til, at jeg var den rigtige til at hjælpe dem med at sætte dem fri og føre dem videre på deres rejse.

Når du mærker, at du har brug for en healing, så er det vigtigt at være klar. Klar til den dybe proces, som en healer er med til at igangsætte, og som du skal arbejde med indtil næste behov for healing opstår. Det er også essentielt, at du mærker, at den healer, som du står overfor er den rigtige person.

Det at skulle heales kan godt skabe frygt, spændthed og andre følelser i kroppen, men det er blot et tegn på, at du er mere end klar. Hvis du har meget stor modstand og slet ikke kan forestille dig, at du skal afsted. Så kan det være et tegn fra din sjæl om, om du har valgt den rigtige retning.

Ved en bookning af en healing så mærker jeg altid ind på, om jeg er den rigtige healer og om du er klar. Det kan være, at jeg anbefaler, at du arbejder med udvalgte krystaller for at gøre din sjæl klar. Det kan også være, at jeg anbefaler dig at vælge en anden healer end mig.

Healingen starter altid med en indledende snak. En snak om temaer og følelser, som fylder meget i dit liv. Jeg mærker gerne clairvoyant ind på de spørgsmål, som dine guider har et svar til.

Jeg supplerer ofte med sjælsdufte for at indlede healingsprocessen.

Når snakken er færdig, så bliver du lagt på en madras på gulvet. Jeg placerer de krystaller på dig eller omkring dig, som understøtter den rejse, som du skal på. Jeg kalder de relevante guider og kraftdyr ind til rejsen.

Jeg starter først med at skabe balance i dit fundament i form af chakra, energilegemer omkring din krop og din kundalini. Jeg mærker individuelt ind på, om din kundalini er klar til at blive ført igennem de 7 eller 19 chakra, som jeg arbejder med.

Efter balancen er skabt, så går jeg ned i gamle liv og lokaliserer og forløser sort magi, dybe traumer, dybe blokeringer, som er med til at holde dig fast i de temaer, som fylder i dit liv.

Jeg mærker efter, hvad der lige netop skal til for at forløse dine traumer.

Jeg vækker din ånd og sjæl, så de står side om side med din personlighed og ego. Jeg bruger duft, lyd, urter mm som en del af min behandling. En healing kan tage 1-1,5 time.

Det er en meget dyb healingsform, og jeg anbefaler, at du ikke har nogle planer resten af dagen, så du har tid til at healingen kan arbejde i dig. Mange oplever, at de drømmer mere de efterfølgende nætter og det er en del af healingsprocessen.

Shamanhealing er en måde at pille lag af dit personlige løg, så du kommer i kontakt med din kerne igen. En healing igangsætter en proces, som du skal omfavne og dit ønske om forandring skal følges op med handling for, at der sker store forandringer i dit liv.

Jeg anbefaler minimum 2 healinger – men der skal gå 2-3 måneder imellem healingerne.

Det er muligt at få en kort shamanhealing, hvor healingen indledes med 3 sjælsdufte med korte budskaber.