Din Kurv

Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Chakra healing udvidet

Har du healende evner og drømmer om at få åbnet dem op under trygge omgivelser? Uddannelsen er både for dig, som er helt ny indenfor den spirituelle verden, men også for dig, som ønsker at dykke dybere ned i de klassiske 7 chakra men også i de nye chakra, som vi arbejder med. Dette kursus er en fortsættelse af chakra healing grundkursus, og du kan derfor kun deltage, hvis du har gennemført dette kursus.

Den 28/5-22 afholder vi et kursus, hvor vi først repeterer arbejdet med de 19 chakra og tager en runde omkring, hvordan det er gået siden sidste kursus. Derefter bliver du undervist i arbejdet med de forskellige lag, som er i din aura. Det æteriske legeme, dit følelseslegeme, dit tankelegeme, dit sjælslegeme, dit buddhiske legeme og til sidst dit åndslegeme. Du lærer at mærke ind i hvert enkelt legeme. Får undervisning i betydningen af det enkelte legeme. Du lærer at aktivere, rense, hæve frekvensen og lukke hvert enkelt legeme.

De enkelte legemer kan være fyldt med energi fra gamle processer, som du har været i. Det kan være fyldt med energi fra andre mennesker og være fyldt med huller, så andre mennesker tærer af din kraft, når du er ude blandt andre. Så det er essentielt at kunne rense sine egne legemer, opgradere dem og lukke dem igen. Ved at få gjort det får du en langt større kontakt til dit højeste selv, din ånd og din sjæl.

Der er kun plads til 6 deltagere på kurset. Underviserne er Aron og Sophia Ayoanna.

Vi underviser fra 10-16 og undervisningen består af teori, men du kommer i gang med at heale allerede første gang, at du er her.

Vi forventer, at du har 2-4 øveklienter imellem modulerne, hvis du vælger at fortsætte på de to andre healingsmoduler. Disse øveklienter kan både være fysiske klienter men også klienter, som ønsker at modtage fjernhealing. Klienterne skal også være klar til at give dig en tilbagemelding på din healing. Det er ofte en fordel, at du vælger øveklienter, som du ikke kender i forvejen.

Lyder det som noget for dig, så skriv allerede en sms til Sophia på 25116253? Så ringer jeg dig op og får en snak med dig omkring uddannelsen. Så mærker jeg også ind i, om jeg føler, at uddannelsen er den rigtige til dig.

Kurset koster 1500 kr, hvor du betaler et depositum ved tilmelding på 500 kr. Resten betales senest den 18/4-22. Depositum refunderes ikke, hvis du vælger at springe fra kurset.