Din Kurv

Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Chakra healing grundkursus

Har du healende evner og drømmer om at få åbnet dem op under trygge omgivelser? Uddannelsen er både for dig, som er helt ny indenfor den spirituelle verden, men også for dig, som ønsker at dykke dybere ned i de klassiske 7 chakra men også i de nye chakra, som vi arbejder med.

Den 23/4-22 afholder vi et kursus med undervisning i de 19 chakra, som vi arbejder med. Du lærer om de enkelte chakra betydning, placering på kroppen. Du lærer også, hvordan du aktiverer, afbalancerer og healer det enkelte chakra. For at deltage chakra healing udvidet, så skal du have været på dette kursus først.

Der er kun plads til 6 deltagere på kurset. Underviserne er Aron og Sophia Ayoanna.

Vi underviser fra 10-16 og undervisningen består af teori, men du kommer i gang med at heale allerede første gang, at du er her.

Vi forventer, at du har 2-4 øveklienter imellem modulerne, hvis du vælger at fortsætte på de to andre healingsmoduler. Disse øveklienter kan både være fysiske klienter men også klienter, som ønsker at modtage fjernhealing. Klienterne skal også være klar til at give dig en tilbagemelding på din healing. Det er ofte en fordel, at du vælger øveklienter, som du ikke kender i forvejen.

Lyder det som noget for dig, så skriv allerede en sms til Sophia på 25116253? Så ringer jeg dig op og får en snak med dig omkring uddannelsen. Så mærker jeg også ind i, om jeg føler, at uddannelsen er den rigtige til dig.

Kurset koster 1500 kr, hvor du betaler et depositum ved tilmelding på 500 kr. Resten betales senest den 18/4-22. Depositum refunderes ikke, hvis du vælger at springe fra kurset.