Din Kurv

Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Becoming U healer uddannelse

Har du healende evner og drømmer om at få åbnet dem op under trygge omgivelser? Uddannelsen er for dig, som allerede har arbejdet lidt med dine evner. Så du ved noget omkring healing og er i tillid til, at når du lægger hænderne på en krop og beder om at være kanal for den healing, som klienten har brug for – så er du i tillid til, at det sker.

Den 9/4-22 starter vi en kortere uddannelse med 3 undervisningsdage som Becoming U healer. Uddannelsen foregår fysisk i vores hjem i Auning på Djursland. Du skal møde her 3 lørdage med 5 uger imellem hver undervisningsdag. Holdet består max af 6 deltagere. 2. modul er den 14/5-22 og sidste modul er den 18/6-22

Vi underviser fra 10-16 og undervisningen består af teori, men du kommer i gang med at heale allerede første gang, at du er her.

Vi forventer, at du har 2-4 øveklienter imellem modulerne. Disse øveklienter kan både være fysiske klienter men også klienter, som ønsker at modtage fjernhealing. Becoming U er en healingsform, som består af 3 healinger, så dine øveklienter skal være klar på at indgå i et forløb, men de skal også være klar til at give dig en tilbagemelding mellem hver  healing. Det er en stor fordel at øve dig på klienter, som du ikke kender i forvejen.

Lyder det som noget for dig, så skriv allerede en sms til Sophia på 25116253? Så ringer jeg dig op og får en snak med dig omkring uddannelsen. Så mærker jeg også ind i, om jeg føler, at uddannelsen er den rigtige til dig.

Uddannelsen koster 5000 kr, hvor du betaler et depositum ved tilmelding på 1000 kr. Resten betales senest 4/4-22. Du får ikke dit depositum retur, hvis du fortryder din tilmelding. Med i prisen er en specialindviet olie og krystal, som bruges som en del af healingen.

Der er 3 pladser tilbage på holdet.

Du kan læse mere om healingsformen her