15% rabat på hele siden, ved brug af kupon koden: 15Rabat

Arons tilbagemeldinger

Før Arons shaman healingen havde jeg et meget lavt selvværd, en masse uro inden i og dystre og mørke tanker som ikke var i kategorien selvkærlighed. ?

Jeg havde ikke lyst til at være i mit eget selvskab, hvis jeg var alene, ville min tid gå med at “bedøve” mig selv med facebook, Netflix eller at sove.
Mit forhold til mænd var “ brug mig og smid mig ud når du er træt af mig” fordi jeg var bange for at ende op med at være ensom. ?

?❤️
Efter healingen har jeg fået et kæmpe rum inde i mig selv med tryghed, fred og ro.
Jeg behøver ikke at fylde min tid ud, for jeg hviler i min inderste kerne af mig, og selvom jeg har mørke tanker, fylder de ikke, de har ingen magt over mig mere, via affirmationer kan jeg få dem til at forsvinde, som dug for solen.
Jeg er min egen SOL nu ☀️❤️

Jeg er så taknemmelig for at endelig at føle mig hjemme i mig selv, og hvis jeg ikke selv opdager min forandring, så får jeg det af vide af dem tæt på mig ❤️ de kan mærke at jeg er opdateret til en 2,0 version af mig ?

Jeg vil med hele mit åbne hjerte anbefale DIG at nyde den healing af Illuminating You og ønsker dig en fantastisk rejse ind i din egen sjæls kærlighed ??❤️

Kærligst Louise ❤️

Jeg fik et klarsyn af en stor sommerfugle vinge, som løftede op i min skulder som for at trække smerter ud af skulderen. Det mærkes på et tidspunkt som om Stephans hænder masserede mig indvendigt i maven. Jeg fik et klarsyn imens med hænder der masserede indvendigt i et lerfad. Som om hænderne udglattede noget

Jeg kan roligt sige, at jeg var helt ude af balance og ret lang nede i energi og psyke inden jeg kom i hænderne hos Stephan.
Stephen er en fantastisk healer og hans væsen er så rolig og behageligt.
Stephen fik løsnet op for min energi igen og efterfølgende har jeg fået det bedre og bedre dag for dag, fordi mine energier er kommet i balance.
Det har givet mig en masse overskud og glæde.
Af ❤ tak Stephan

eg har modtaget både healing og været med i en mandecirklen arrangeret af Stephan.
Han er fantastisk til at lade mig se sagens kerne af mig selv, han formår ligesom at få mig til at se nogle af de svar jeg har til mig selv. Og endda også til andre. Uden at ligge ord eller følelser i mig, men blot via sin kærlige vejledning ?❤️ Jeg synes, at der er noget meget smukt og rent i den tilgang til vejledning. At give mig muligheden for min egen sandhed. Istedet for at give mig et svar, stiller han mig istedet det rigtige spørgsmål. Muligheden for at ens egen følelse kan spire ❤️
Han har hjulpet mig til at se og gå igennem en af de største udfordringer og forløsninger på det personlige plan, men også i relation til forhold. Og det er jeg evigt taknemmelig for ?❤️

Under hans healinger, om det har været i mandecirklen, personlig eller fjern healing, har jeg altid følt en utrolig ro, og dyb tilstedeværelse. Jeg føler at han er utrolig god til at rense og balancere min energi krop. Hvilket altid har ladet mig møde dagen i et nyt og klart lys ☀️❤️ Fuld af kærlighed og taknemmelighed ?❤️ Og jeg næsten altid har haft dybe og forløsende samtaler, med folk jeg har meget kær, efter en session med Stephan ?❤️

Jeg bestilte en healing hos Stephan, i forbindelse med hans ny tids shaman optræning.
Jeg har fået mange healinger før, men Stephans healing var en af de hardcore healinger, jeg mærkede tydeligt energien i kroppen og den arbejdede dybt, så dybt den “slog” mig ud, på den gode måde? Jeg sov i tre timer efter.
Efterfølgende dage kunne jeg mærke på kroppen den havde brug for mange pauser, da jeg var i process. Der blev transformeret mange dybe følelsesmæssige blokeringer, jeg arbejder med endnu, men ifht min situation, fylder den ikke som den kunne have gjort og føler processen transformeres hurtigere end før♥️
Kan kun anbefale Stephan hans healinger er hardcore og går i dybden♥️

Jeg kan varmt anbefale en healings session hos Stephen, han er en varm, nærværende og rummende person. Efter en´ behandling kan jeg mærke at der er sket forandringer på et dybere plan..

Jeg bestilte en healing hos Stephan, i forbindelse med hans ny tids shaman optræning.
Jeg har fået mange healinger før, men Stephans healing var en af de hardcore healinger, jeg mærkede tydeligt energien i kroppen og den arbejdede dybt, så dybt den “slog” mig ud, på den gode måde? Jeg sov i tre timer efter.
Efterfølgende dage kunne jeg mærke på kroppen den havde brug for mange pauser, da jeg var i process. Der blev transformeret mange dybe følelsesmæssige blokeringer, jeg arbejder med endnu, men ifht min situation, fylder den ikke som den kunne have gjort og føler processen transformeres hurtigere end før♥️
Kan kun anbefale Stephan hans healinger er hardcore og går i dybden♥️

Jeg mærkede en stor kraft under healing og har oplevet stort effekt af healingen. Jeg modtog fjernhealing af Stephan og er meget taknemmlig for jeg tog den beslutning, da det har samlet mine energier.
Jeg mærker en tydelig oplevelse af at gammelt og hæmmende er blevet forløst.
Tak for støtte til min udvikling og rejse??

Kære Stephan ?

jeg lovede at melde tilbage hvordan det er gået siden jeg fik healing i sidste uge. Jeg har haft en dejlig ro indeni. Det er ligesom min krop har fået mere energi indeni og det er virkelig dejligt at mærke da jeg har været i meget underskud af energi i mange måneder. Det er ligesom jeg også mærker en eller anden form for energi der er blevet mere tydelig når jeg sidder stille. En let pres omkring hjertet – eller også nærmest en energi der roterer. Så ja – der er sat et eller andet i gang ? ❤

Kære Stephan.

Tusind tak igen, for en virkelig fantastisk og meget powerfuld healing i går ❤️. Jeg måtte lige sunde mig lidt, inden jeg kunne sætte ord på til dig ?
Jeg mærkede med det samme, da du startede – der kom en let sitren i kroppen og jeg kunne mærke en varme brede sig i kroppen. Jeg var på lidt af en tur, hvor jeg ligesom så tingene lidt udefra – lidt i fugleperspektiv… Jeg kiggede ned og så, hvordan alt for længe er gået på kompromis med mig selv – var alt for længe om at sige fra og stå ved mig selv. Jeg følte først en sorg over at sige farvel, hvilket jeg fornemmede var en vigtig proces, jeg trængte til… og derefter følte jeg glæde over det nye der venter forude. Jeg mærkede særligt healing i mit rod chakra, hjerte chakra og i solar plexus – og pludselig mærkede jeg ligesom et kæmpe spyd, der blev trukket hurtigt ud… det var lige så jeg spjættede – og efterfølgende følte jeg en ro og balance – og som om en stor blokering forsvandt ❤️?
Jeg var meget træt efterfølgende. Dine ord ramte fuldstændig plet. Jeg har haft svært ved helt at give slip og lade min sjæl styre måden, metoden, processerne m.m – så det giver god mening, at jeg også har fået sat slør op for mig selv…..
Jeg føler mig lettere nu – og klar til at slippe, hvad ikke tjener mig mere ?❤️
Tusind, tusind tak for en fantastisk healing. Jeg kan mærke der sker en proces i min krop ❤️