Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Aktivering, healing & afbalancering af kundalini

Har du healende evner og drømmer om at få åbnet dem op under trygge omgivelser? Uddannelsen er både for dig, som er helt ny indenfor den spirituelle verden, men også for dig, som ønsker at dykke dybere ned i de klassiske 7 chakra men også i de nye chakra, som vi arbejder med. Dette kursus er en fortsættelse af chakra healing grundkursus og udvidet chakra kursus, og du kan derfor kun deltage, hvis du har gennemført disse to kurser.

Den 2/7-22 afholder vi et kursus, hvor vi først repeterer arbejdet med de 19 chakra og energilegemerne. Vi tager en runde omkring, hvordan det er gået siden sidste kursus. Derefter dykker vi ned i kundalinien verden. Du får undervisning i, hvorfor vi har en kundalini energi, hvordan en ubalance kan vise sig fysisk, psykisk og energetisk og hvordan du kan sætte denne powerfulde og meget vigtige energi i balance.

Der er kun plads til 6 deltagere på kurset. Underviserne er Aron og Sophia Ayoanna.

Vi underviser fra 10-16 og undervisningen består af teori, men du kommer i gang med at heale allerede første gang, at du er her.

Lyder det som noget for dig, så skriv allerede en sms til Sophia på 25116253? Så ringer jeg dig op og får en snak med dig omkring uddannelsen. Så mærker jeg også ind i, om jeg føler, at uddannelsen er den rigtige til dig.

Kurset koster 1500 kr, hvor du betaler et depositum ved tilmelding på 500 kr. Resten betales senest den 18/4-22. Depositum refunderes ikke, hvis du vælger at springe fra kurset.